Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Yeni Müşterilere Ulaşmak

Yeni müşterilere ulaşmak, işletmelerin her zaman en zorlandığı kısım olagelmiştir. Yeni müşteri demek yeni kazanç kapısı demektir. Yeni müşterilere ulaşmada sıkıntı yaşayan işletmelerin sıkıntılarını gidermek adına sağlamış olduğumuz güncel Cep Telefonu Datası hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimizin çağrı merkezleriniz aracılığı ile yeni müşterilere ulaşmakta ihtiyacınız olabilecek her türlü argümanı sizlere sağlamaktayız.

Data konusunda faaliyet gösterdiğimiz alanlar aşağıda liste halinde sunulmuştur.

Hizmet sağladığımız portföyümüz
Çağrı Merkezi Bayilik

Çağrı merkezi bayilik hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimizin çağrı merkezi ihtiyaçlarına devrim niteliğinde çözümler üreten firmamız sizlere her türlü teknik desteği sağlamak anlamında en ince ayrıntıya kadar inerek en doğru sonucu almanızı sağlamaktadır.

Danışmanlık

Çağrı merkezi sektöründe uzun yıllardır çalışıyor olmanın verdiği bilgi, birikim ve tecrübemizle siz değerli girişimcilere Çağrı merkezi ile ilgili her türlü konuda danışmanlık hizmeti sağlamaktayız. Siz de çağrı merkezi bayiliğinden, eğitim ve danışmanlığına kadar her türlü konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim

Değişmeyen tek şey değişimdir. Değişen ve gelişen sektör şartlarını göz önünde bulundurarak sizlere işinizi daha donanımlı bir şekilde yapabilmeniz için gerekli olabilecek tüm eğitimleri sağlayıp, siz değerli müşterilerimizin çalışanlarını bu anlamda sektörün parmak ile gösterilen örnek çalışanlarına çevirebilmek için sürekli eğitim programları ile destekliyoruz.

Satış Eğitimi

Satış eğitimi başlı başına tecrübe isteyen ve eğitimi veren kişinin ya da kurumun birden fazla yeterlilik belgesine sahip olması gereken bir uzmanlık alanıdır. Sizlere satış eğitimi konusunda alanında yeterlilik belgelerine sahip olan uzman eğitmenler tarafından kaliteli ve yüksek katkı sağlayacak türden hizmetler sunmayı hedefliyor ve hedeflerimiz doğrultusunda profesyonel satış eğitimi sunuyoruz.

Script

Satış odaklı çalışan çağrı merkezleri ve telefonda randevu alma işi yapan firmalar için ve yeni ürün satışı yapacak olan firmalara, satış ve randevu alma işini kolaylaştırma amacıyla profesyonel olarak Script (Konuşma Metni) hazırlanır.

Script, çağrı merkezinde kullanılan ve bir çalışana rehber olması açısından önemli bir materyaldir.

İyi hazırlanmış bir Script, satış odaklı hizmet veren bir satış temsilcisi için doğru ve kolay satış yolunu gösterir. Yine randevu alma işini yürüten müşteri temsilcileri için de doğru hazırlanmış bir Script müşteriden kolay bir şekilde randevu alınmasını sağlar.

Telefonda satış yapan ve randevu alma işini yürüten firmalar için bir çağrının önemi çok büyüktür. Çağrıları verimli kullanmak, firmalara maliyet açısından da önemli katkı sağlamaktadır. Bunu dikkate alan By.Malici Danışmanlık, satış işini yapan çağrı merkezi firmaları ve randevu alma işini yürüten firmalar için çalışanlara kolaylık sağlamak amacıyla Script hazırlamaktadır.

Yazar hakkında

admin administrator

Bir cevap yazın

Sohbete Başla
Danışman WhatsApp Desteği
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz?